5 grunner til å investere i Teqball

jul 8, 2021 | Blogg

Vi introduserer Teqball – sporten som vokser raskest i verden

Lik oss på Facebook og få med deg freshe give-aways og spennende nyheter fra Teqball Norge.

Teqball for alle

 

Teqball har tiltrukket seg et hav av verdensberømte utøvere som har valgt å være talsmenn og kvinner for sporten verden over. En av årsakene til dette kan muligens være at dette er en svært inkluderende og allsidig sport som passer for alle, uansett alder og kjønn.

Teqball er ingen krevende sport. Klarer du å holde ballen i sving på 3 berøringer, så behersker du sporten. Det er ikke uten grunn at vi har spillere fra 8-80 år. Teqball er nemlig for alle. Teqball anslås å være en av de sportene som vokser raskest i verden. På landsbasis er sporten ny – men Norge har allerede fått et eget forbund, og tilhørende klubber har begynt å poppe opp. Sporten er fremtidsrettet og fremmer både samhold og toleranse. Teqball er nemlig en kjønnsnøytral sport. Det betyr at man kan være på samme lag på tvers av kjønn, og man kan også spille kamper mot hverandre. Akkurat det synes vi er spesielt kult.

Teqball er ikke bare en superkul sport som har eksplodert på verdensbasis – det er også en øvelse som er et meget fint supplement for å optimalisere tekniske ferdigheter som fotballspiller, utvikle bedre presisjon, øke konsentrasjonen og forbedre egen utholdenhet.

5 grunner til å investere i Teqball

 

  1. Raskt og enkelt å sette opp og lagre
  2. Kjempebra for både innendørs og utendørs spill uansett vær
  3. Utvikler spillerens ferdigheter slik som teknikk og utholdenhet
  4. Multifunksjonibelt – 1 bord, 6 bruksområder
  5. Enkelt å rengjøre for godt smittevern

Multifunksjonelt sa du..? Jepp! Med våre bord kan du nemlig utøve flere innovative sporter med bakgrunn fra tennis, volleyball, håndball, fotball og bordtennis. I tillegg til dette har Teqball utviklet en rekke øvelser for treningssentre som benytter bordet innenfor fitness og stasjonstrening, også kalt Teqfit. 

Teqball byr på muligheter verden over for mennesker i alle aldersgrupper, og på alle nivåer.

Hvordan spiller man?

Teqball kan spilles som singles (1 mot 1), doubles (2 mot 2) eller Canadian doubles som har totalt 3 spillere. Noen av sportene man kan spille på bordet tillater også flere spillere.

Med TeqSmart bordet kan man dessuten spille alene, noe som gjør at det egner seg svært godt for trening, egen utvikling og utholdenhet.

Se video under for en visuell forklaring av sporten. Du kan også se komplett regelverk her.

Bli en Teqer du også!

Alle kan spille! I denne sporten finner du utøvere fra 8 til 80 år. Sporten har også egen para-satsning, og egner seg godt for utøvere med nedsatt funksjonsevne.

I dag utøves sporten av både profesjonelle utøvere, entusiaster, samt barn og unge over hele verden. Dagens Teqers inkluderer noen av verdens mest kjente merker slik som Real Madrid, Arsenal, Chelsea, Coca Cola, Adidas og Gatorade, for å nevne noen.

Produkter

Er du nysgjerrig på våre bord? Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi kan bistå med rådgivning vedrørende sponsoravtaler, foliering av bord, og gode finansieringsløsninger

  • Vennligst dobbeltsjekk at e-posten stemmer
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Min handlevogn
Din handlevogn er tom.

Det ser ut til at du ikke har bestemt deg ennå.