Teqball

 

Teqball er en fotballbasert sport hvor man spiller på et spesielt buet bord (Teq-bordet). Teqball tiltrekker seg en ny generasjon med atleter av amatør-entusiaster (teqers), som har en ambisjon om å utvikle sine tekniske ferdigheter, konsentrasjon og utholdenhet.

Sporten som har opphav i Ungarn (2012), passer særdeles godt for begge kjønn, ettersom regelverket sier at teqball skal spilles mellom to eller fire spillere, uavhengig av kjønn. Det vil si at menn og kvinner kan spille på samme lag, eller mot hverandre om man ønsker det.

Sporten følger et poeng-basert scoringsformat, og kan spilles på alle typer underlag slik som sand, gress eller innendørs. Teqball tillater at spillerne berører ballen maks tre ganger før man må returnere ballen til motstanderen. Hvis du kan sjonglere en fotball tre ganger, så vil du med andre ord beherske Teqball også. Teqball byr på den reneste bruken av fotball, med regler som sier at det ikke er tillatt med fysisk kontakt mellom spillerne eller bordet, noe som reduserer risikoen for støt-skader.

For øyeblikket hevdes Teqball å være en av sportene som vokser raskest i verden. Vi har bord i forskjellige prisklasser noe som gjør Teqball tilgjengelig for både amatører og profesjonelle utøvere og aktører. Teqlite er vårt rimeligste alternativ, og egner seg svært godt på hjemmebane. Bordet er veldig portabelt, og kan med fordel brukes i hagen ved finvær, og kanskje i garasjen hvis været gjør at man ikke orker å spille Teqball utendørs. Mange har også dedikert et stort rom hjemme, for eksempel en kjellerstue til sitt Teqball-bord. Internasjonalt har Teqball blitt en populær aktivitet hos mange toppklubber, for eksempel Manchester United og Chelsea FC. 

Filter

Viser alle 8 resultater

Min handlevogn
Din handlevogn er tom.

Det ser ut til at du ikke har bestemt deg ennå.