Søk om å få låne vårt bord

Teqball Norge leverer fotballbord til både fotbalklubber, idrettsanlegg, skoler, bedrifter, aktivitetsparker og treningssentre. Våre bord benyttes i all hovedsak til å utøve fotball-sporten Teqball som nå anslås å være en av verdens mest rasktvoksende sporter. Teqball egner seg svært godt i kombinasjon med vanlig fotball da man som utøver utvikler både tekniske ferdigheter, utholdenhet, konsentrasjon og presisjon på en ny og spennende måte.

Vi ønsker å introdusere denne treningsformen på flere arenaer, og har derfor utviklet et konsept som vi kaller «Reisebordet». Reisebordet fungerer slik at vi låner ut vårt bord til klubber, lag, foreninger og skoler som kan tenke seg å la sine spillere og medlemmer få prøvespille Teqball. På denne måten kan dere introdusere en ny og spennende treningsform for deres medlemmer, utøvere og elever – helt gratis. Dere får tilgang på bordet i en uke, og vi står for både utlevering og henting. Bordet vi låner ut er et TeqLite bord som kan slås sammen og rulles vekk (bordet har egne hjul) når det ikke er i bruk.

Det eneste kravet vi har hvis man ønsker å ha «Reisebordet» hos seg i en uke er at den som låner bordet legger ut en videofilm av bordet i bruk i aktøren sine sosiale medier. Vi ønsker også gjerne et bilde eller en video fra lånetaker som vi kan legge ut i Teqball.no sine kanaler. Innhold som vi kan bruke sendes inn her: Send oss ditt innhold. Hvis du vil vite mer om sporten, så finner du et sammendrag med videoer her: Om Teqball

Om dere ønsker å ha reisebordet hos dere så er dere hjertelig velkommen til å fylle ut søknadsskjema nederst på denne siden. Dette tilbudet tilbys foreløpig kun i trøndelag. Listen over hvor vi tilbyr reisebordet oppdateres.

Teqball
Reisebordet

Min handlevogn
Din handlevogn er tom.

Det ser ut til at du ikke har bestemt deg ennå.