Spons din partner med Teqball-bord

mar 26, 2021 | Blogg

Er du sponsor for en klubb, organisasjon eller lag? Da har vi en god nyhet til deg. Vårt produkt gir deg nemlig en helt unik eksponeringsmulighet for din bedrift. Flere og flere velger nå å sponse et Teqball-bord til sine samarbeidspartnere. Ikke byr det bare på timesvis med underholdning for utøverne, men man kan også foliere bordet slik at din bedrift blir underholdningens midtpunkt.

Bilde av teqball-bord med folie

Teqball er et nytt treningsapparat som utvikler utøverens tekniske ferdigheter på en morsom og underholdende måte. Det er en fotballbasert aktivitet, og en av verdens mest rasktvoksende sporter. Våre bord brukes nå aktivt i den daglige treningen av internasjonale toppklubber og topputøvere. Eksempler på klubber og profiler er Manchester United, Real Madrid, Chelsea FC, Barcelona, Arsenal, Ronaldinho, David Beckham, Neymar, Joe Henderson og Michael Owen for å nevne noen.

 

Ved bruk vil vårt Teqball-bord alltid være i sentrum, fordi aktiviteten utøves rundt selve bordet. Videoen nedenfor viser hvordan eksponering din bedrift kan få ved å foliere bordet med bedriftslogo.

Er du sponsor og interessert i å sponse din samarbeidspartner med et slikt bord? Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har bord i flere prisgrupper.

 

Er du kanskje på et lag som ønsker seg et Teqball-bord? Del gjerne ideen med deres sponsorer.

Min handlevogn
Din handlevogn er tom.

Det ser ut til at du ikke har bestemt deg ennå.