Vårkampanje på Teq Lite

mai 1, 2021 | Blogg

Vi gleder oss over at våren endelig har kommet til landet, og kjører derfor nå en 14-dagers kampanje på vårt Teq Lite bord så langt lageret rekker. Har du vurdert eget bord så kan dette være riktig tidspunkt å klinke til på, for nå får du 10% rabatt på Teq Lite.

Teqball bord som øker ferdigheter

Teqball er ikke bare en superkul sport som har eksplodert på verdensbasis – det er også en øvelse som er et meget fint supplement for å optimalisere tekniske ferdigheter som fotballspiller, utvikle bedre presisjon, øke konsentrasjonen og forbedre egen utholdenhet. Visste du forresten at Teqball er en kjønnsnøytral sport? Det betyr at man kan være på samme lag på tvers av kjønn, og man kan også spille kamper mot hverandre. Akkurat det synes vi er spesielt kult!

Tre inn i fremtiden med Teqball

Teqball anslås å være en av sportene som vokser raskest i verden. På landsbasis er sporten ny – men Norge har allerede fått et eget forbund, og tilhørende Teqball-klubber har begynt å poppe opp. Teqball er ingen krevende sport selv om det kan se slik ut ved første øyekast. Klarer du å holde ballen i sving på 3 berøringer, så behersker du Teqball. Det er med andre ord ikke uten grunn at vi har spillere fra 8-80 år. Teqball er nemlig for alle. Starter du nå, så kanskje du blir Norges fremtidige håp når vi skal sende landslag til VM?

Reklamevideo fra når Teq Lite ble lansert. NB! Pris på slutten av videoen er ikke gjeldende for Teqball Norge.

Gode betalingsløsninger på Teqball-bord

Teqball Norge ønsker at flest mulig skal kunne spille Teqball i årene fremover, og har derfor utarbeidet gode betalingsløsninger som gjør at det blir enklere å få det inn i mindre budsjetter. Er du et lag, bedrift eller forening – så har vi gode løsninger på leasing via De Lage Landen. Her kan man velge mellom 3, 4 eller 5 års leie, og månedlig eller kvartalsvis betaling. Privatpersoner kan velge nedbetaling fra Klarna om det er ønskelig. Du kan lese mer om våre betalingsløsninger og prisoverslag i vårt blogginnlegg om finansieringsløsninger. Har du spørsmål om leasing eller andre ting om våre bord så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Vårkampanje – få 10% rabatt ved kjøp nå!

Kjøper du bord hos oss til og med 14. Mai så får du nå 10% på ditt kjøp. Og forresten, visste du at vi spanderer frakt? Vurderer du innkjøp av Teqball-bord så er dette et godt øyeblikk å slå til på. Kampanjen varer frem til 14. mai, eller så langt lageret rekker. Benytt kampanjekode VÅRKAMPANJE21 ved utsjekk om kampanjekoden ikke allerede blir lagt til i handlekurven din, og vi trekker fra 10% av kjøpesummen.

Er du Teq?

Min handlevogn
Din handlevogn er tom.

Det ser ut til at du ikke har bestemt deg ennå.