Brukervilkår

Vilkår for bruk av nettstedet

1. Vilkår

Ved å få tilgang til dette nettstedet, godtar du å være bundet av disse vilkårene og betingelsene for bruk av nettstedet, alle gjeldende lover og forskrifter, og samtykker i at du er ansvarlig for overholdelse av gjeldende lover. Hvis du ikke er enig i noen av disse vilkårene, skal du ikke bruke eller skaffe deg tilgang til dette nettstedet. Materialene som finnes på dette nettstedet er beskyttet av gjeldende lov om opphavsrett og varemerker.

Din brukerkonto er personlig og skal ikke deles med andre. Hvis det oppdages at en brukerkonto brukes på en måte som strider med våre brukervilkår forbeholder vi oss retten til å stenge kontoen umiddelbart. Kurs man eventuelt måtte ha kjøpt anses da som fullført og avsluttet, uten økonomisk refusjon. 

Når du gjennomfører et kjøp, så godkjenner du samtidig at du er økonomisk ansvarlig for kjøpet som gjøres av deg eller noen som handler på dine vegne.

Du får kun bruke nettstedet til lovlige formål. Vi har nulltoleranse for fornærmende, krenkende, rasistiske eller på annen måte, innlegg og kommentarer med støtende innhold.

2. Brukerlisens

 1. Tillatelse gis midlertidig å laste ned en kopi av materialene (informasjon eller programvare) på selskapets nettsted for personlig, ikke-kommersiell midlertidig visning. Dette er tildeling av en lisens, ikke en overføring av tittel, og under dette lisensen kan du ikke:
  1. endre eller kopiere materialet;
  2. bruke materialet i kommersiell sammenheng, eller for offentlig visning (kommersiellt eller ikke kommersiellt);
  3. fjerne copyright eller eiendomsforhold til materialet; eller
  4. overføre materialet til en annen person eller «speile» materialet på en annen server.
 2. Denne lisensen opphører automatisk hvis du bryter med noen av disse restriksjonene og kan bli avsluttet av selskapet når som helst. Når retten til å vise disse materialene, eller ved oppsigelsen av denne lisensen, må du umiddelbart ødelegge alle nedlastede materialer som du besitter enten i elektronisk eller trykt format.

3. Ansvar

 1. Materialene på selskapets nettsted er gitt ‘som det er’. Selskapet gir ingen garantier, uttrykt eller underforstått, og frasier seg herved alle andre garantier, inkludert, men ikke begrenset til, underforståtte garantier eller vilkår for salgbarhet, egnethet til et bestemt formål eller ikke-brudd på immaterielle rettigheter eller annet brudd på rettighetene. Videre garanterer selskapet ikke eller gir noen representasjoner angående nøyaktigheten, de sannsynlige resultatene eller påliteligheten ved bruken av materialene på sin internettside eller på annen måte knyttet til slike materialer eller på nettsteder som er knyttet til dette nettstedet.
 2. vi strever for å holde informasjonen korrekt, men viser til punkt 3a. Vår plattform og tjenester formidler informasjon om hvordan man leser, forstår og trener hund. Under ingen omstendigheter holdes ODT Norway AS eller våre talspersoner ansvarlig for noen form for tap eller skade, inklusive, men ikke begrenset til, indirekte eller eller påfølgende tap eller skade, eller noen form for tap eller skade som oppstår fra tap av data eller fortjeneste som følge av, eller i sammenheng med bruken av dette nettstedet og dets tjenester. Du som mottaker og bruker av informasjonen er selv ansvarlig for egne handlinger i alle kontekster, såvel økonomiske som lovlige.

4. Begrensninger

Under ingen omstendigheter skal Selskapet eller dets leverandører være ansvarlig for eventuelle skader (inkludert, uten begrensning, skader ved tap av data eller fortjeneste eller på grunn av driftsavbrudd) som skyldes bruken eller manglende evne til å bruke materialene på selskapets nettsted, selv om selskapet eller en autorisert representant har fått muntlig eller skriftlig beskjed om muligheten for slik skade. Fordi noen jurisdiksjoner ikke tillater begrensninger på underforståtte garantier, eller begrensninger av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, gjelder disse begrensningene kanskje ikke for deg.

5. Oppdateringer og feil

Materialene som vises på selskapets nettsted kan inneholde tekniske, typografiske eller fotografiske feil. Selskapet garanterer ikke at noe av materialene på sitt nettsted er korrekt, komplett eller aktuelt. Selskapet kan når som helst endre innholdet på sitt nettsted uten varsel. Selskapet forplikter seg imidlertid ikke til å oppdatere materialene.

6. Linker

Selskapet har ikke gjennomgått alle nettstedene som er knyttet til sin internettside og er ikke ansvarlig for innholdet på et slikt koblet nettsted. Bruk av et slikt koblet nettsted er på brukerens egen risiko.

8. Endringer av brukervilkår

Selskapet kan når som helst revidere disse brukervilkårene for sitt nettsted uten varsel. Ved å bruke dette nettstedet aksepterer du å være bundet av den gjeldende versjonen av disse vilkårene og betingelsene for bruk.

Sist oppdatert: 01. Juli 2019

Min handlevogn
Din handlevogn er tom.

Det ser ut til at du ikke har bestemt deg ennå.